Регистрация   •   Вход
Детска кухня в Бургас - БАМБИНИ
 
 
 

"Бамбини" - за нашите деца


Детска храна БургасДетска кухня „БАМБИНИ” е една реализирана идея на две майки от град Бургас. Идеята за това начинание е вдъхновена от нашите деца. В желанието си да им осигурим редовно, разнообразно и най-вече здравословно хранене ни подтикна към създаването на първата в град Бургас частна детска кухня. Избрахме за име „БАМБИНИ”, което в превод от италиански език означава „ДЕЦА”.

Детска кухня "Бамбини" е най-голямата и модерна частна детска кухня на територията на град Бургас. Разположена на 140 квадратни метра площ в блок 88, комплекс Изгрев. Кухнята е съгласувана, оборудвана и изградена по всички изисквания и норми на РИОКОЗ - Бургас.

Ние, от детска кухня „Бамбини” – Бургас смятаме, че всички майки имат нужда както от съвети за храненето на децата, така и от идеи как да го организи­рат, без това да изисква голяма загуба на време. Опитът ни на майки ни убеди, че е трудно всеки ден да се готви отделно за малкото дете.

Уеб сайта на детската кухня е предназначен не само за четене, а и за ежедневно ползване. При нас можете да научите всичко необходимо за хранителните вещества и продукти, които се използват в детската кухня. Прочетете информацията внимателно, когато имате повече свободно време.

Не забравяйте -  най-вкусна е храната, приготвена с любов.

 
Детска млечна кухня Бургас

 
Разнос на храна до дома

Детска кухня "БАМБИНИ" е най-голямата и модерна частна детска кухня на територията на град Бургас. Заявка за храна за следващия ден се приема до 12.00 часа. Предстои откриване на раздавателни пунктове из целия град. Има възможност за доставка на храна до вашия дом.

Готвач на детска кухня
 
Подборът на ястия в менюто се изготвя от д-р инж. технолог Катя Илиева.
 
Полезна информация:
 
Магазини ТЕМА JBABY ДЕТМАГ БАМБОЛИНО